The Pukkelpop Podcast: Episode I

 

Canceled is back. Met een eerste podcast episode van op Pukkelpop, het festival bij uitstek om exciting new artists te ontdekken en live aan het werk te zien. We pikten er een paar uit om mee te chillen voor of na hun shows en dat krijg je de komende weken te horen in de Pukkelpop episodes.

First up zijn twee straffe Belgische acts uit de overload aan goeie Belgische artiesten op Pukkelpop: VRWRK en Felix Pallas.

VRWRK is het Belgian-born maar Londen-based duo Thieu Seynaeve & Jergan Callebaut dat intens samenwerkt met de Britse zanger Salem Khazali. Hun debuutplaat komt er aan begin oktober en dat gaan ze vieren met een show in de Ancienne Belgique later diezelfde maand. Ze speelden amper twee shows in de festivalzomer van 2017: Rock Werchter & Pukkelpop. Een rustige maar prachtige zomer voor een collectief met een dope sound.
En dus chillden we met VRWRK op Pukkelpop.

VRWRK

Felix Pallas is de band rond Simon & Pieter-Jan Nuytten, broers en partners in crime. Na amper drie singles, waarvan Similarities de laatste is, stonden ze al op Pukkelpop en krijgen ze lof toebedeeld vanuit alle hoeken. Ze gaan recht af op een steeds groter wordend succes en schakelen een versnelling hoger dit najaar met een EP. Hoog tijd om met hen samen te zitten voor een talk middenin de drukte van Pukkelpop.

2017-08-18 - canceled - felix pallas - 004.JPG