The Pukkelpop Podcast: Episode III

 

Derde en laatste episode in de reeks van The Pukkelpop Podcast! Maar even mooi als de twee voorgaande met de chaotische Belgen van Cocaïne Piss en de BBC Sound of 2017 Ray BLK.

Voor een krachtige, korte show vol trashmetal is Cocaïne Piss de ideale band. Hard rechtdoor en ook weer niet, met een live show die je verwonderd en verbaasd achterlaat. Een wervelwind in de Belgische muziekscene die dus duidelijk even tegenhouden moest worden voor een talk. Maar eigenlijk zoog de wervelwind de podcast gewoon mee in de vrolijke gekte van Cocaïne Piss.

2017-08-19 - canceled - 007.JPG
 

Ray BLK werd uitgeroepen tot BBC Sound of 2017. Which means: meest veelbelovende artiest die in dat jaar gaat doorbreken. Straffer nog: ze werd BBC Sound of 2017 zonder contract bij een platenlabel, de allereerste artiest om dat te doen. Met één album uit en veel nieuwe stuff onderweg maakten we ook een plekje vrij op Pukkelpop voor de lieftallige Ray BLK.

2017-08-17 - canceled - itvs - day 1 - ray blk - 002.JPG
Canceled Mag