The Sean Dhondt Podcast

 

Een bad boy look met een hart van goud in de nieuwe Canceled podcast. Sean Dhondt draait al jarenlang mee als muzikant, tv-host, songwriter voor anderen, … Hij is onvermoeibaar en duikt telkens weer op in zijn eigen stijl met veel enthousiasme. In de volle drukte van de start van een nieuw televisie- en radioseizoen kon hij even ontladen met een goeie talk.

Met een volgepakte festivalperiode achter de rug kijkt hij terug op de fijne werkdagen en de coole ontdekkingen van de zomer van 2017, zowel in binnen- als buitenland. En alle unieke ervaringen die telkens gepaard gaan met het leven op de vele festivals. Hij neemt een trip down memory lane naar de jaren op de schoolbanken waar zijn muzikale carrière van de grond kwam, de jaren met Nailpin en vooral welke wijsheden hij daar uit haalde.

Naast alle muzikale exploten en bezigheden op televisie haalde hij ook zijn muziek ondersteboven om de soundtrack te maken voor de Colorcube app, een simplistische maar waanzinnig uitdagende puzzelgame. En hij gaat in op de nummers die hij schreef voor talloze andere muzikanten, waaronder ook Joe Cocker.

Sean blijft één van de weinige hosts op televisie en radio met een pak tatoeages maar voelt er steeds minder stigma of problemen bij. En dat geeft natuurlijk alleen maar zin om meer tattoo’s te laten zetten op allerhande plaatsen, die hij je verklapt in de Canceled podcast.

2017-09-04 - Canceled - Sean Dhondt - 006.JPG
2017-09-04 - Canceled - Sean Dhondt - 001.JPG
PodcastCanceled Mag